Skip to main content

NIEUWSBRIEF 66

Bijgaand Nieuwsbrief nr. 66 van oktober 2023.
Voor vragen en opmerkingen stuur een bericht naar 


EERVOL 10 is uit!

EERVOL nr10 2023 ledenAls het goed is heeft u EERVOL 10 deze week ontvangen. Als het goed is, dus…

Het kan zijn dat u deze uitgave niet heeft ontvangen. Er is namelijk iets misgegaan bij PostNL met de verzending. Op dit moment weten we (nog) niet wat er is misgegaan en hoeveel leden EERVOL 10 niet hebben ontvangen.

Wilt u EERVOL 10 alsnog ontvangen stuur dan een bericht met uw naam + voorletters en adres naar en geef aan dat u EERVOL 10 per post wenst te ontvangen. U krijgt dan zo snel als mogelijk een exemplaar op de deurmat.


Hoera, ons oudste lid is 105 jaar geworden.

Gisteren, 12 oktober is ons oudste lid van de vereniging 105 jaar geworden. Zeer eerbiedwaardig.
Gefeliciteerd, mevrouw Van der Waag.

Mevrouw LtKol KLu b.d. B.J. (Berthe) van der Waag wonende te Den Haag is nog in goede gezondheid en geniet van het leven. Haar neef Albert van der Waag heeft gistermiddag een klein feestje georganiseerd om deze verjaardag te vieren. Het bestuur en de rayonofficier Den Haag hebben haar gisteren gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal.

Mevrouw Van der Waag heeft in augustus 1974 de dienst met UKW verlaten, de maand dat uw Nieuwsbrief-redacteur zijn opleiding aan de KMA is gestart…


Een nieuw Lid van Verdienste

9 Bernard Schutte Lid van Verdienste copy 1Tijdens de laatste rayonofficierenvergadering gehouden op woensdag 4 oktober is het veteranenstokje overgedragen van Bernard Schutte aan Frans Dirks; Frans is ook RO van het rayon Noord Brabant West.

Ook de plaatsvervanger van Bernard, Erik Baron van Till, heeft zijn taken overgedragen aan een opvolger; dat is Dick Doornick; Dick is tevens plaatsvervangend RO van het rayon Noord Holland. Voor de actuele bereikbaarheid van deze functionarissen, zie deze website.

Bernard heeft deze functie 20 jaar met plezier uitgevoerd. Hij heeft zich in die 20 jaar laten zien als een toegewijd adviseur, die binnen en buiten de vereniging op de bres stond voor de veteranen van de KVEO. Ook vervulde hij de nuldelijnsondersteuning voor de veteranen en was hij onze vertegenwoordiger in het overleg met het VeteranenInstituut.

Dit alles leidde ertoe dat het bestuur Bernard heeft benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging. Bernard, hulde!!


Save the date!

Op dinsdag 20 februari 2024 zal wederom een KVEO-themabijeenkomst Pensioenen worden georganiseerd. Het thema zal zijn: Een nieuw ABP-pensioenstelsel, wat merkt u daarvan?

Deze dag zal in het Congrescentrum UniePlaza te Culemborg om 12.00 uur aanvangen met een ontvangst en een lunch. Sprekers zijn o.a. de voorzitter van de Koepel Gepensioneerden en een directielid van het ABP. Om ca. 16 uur zal de bijeenkomst worden afgesloten.

Houd de datum dinsdag 20 februari 2024 vrij voor deze boeiende voorlichting.


Koninklijke Onderscheiding

onderscheiding margriet van dorpOnze RO Spanje Willem van Belkum wist ons te melden dat ons lid-begunstiger
mevrouw Margriet H. van Dorp MBT, echtgenote van Dick Staphorst, op 21 september 2023 de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau heeft mogen ontvangen.

De Nederlandse ambassadeur in Spanje, excellentie dhr. Roel Nieuwenkamp, heeft haar dit persoonlijk uitgereikt en is hiervoor speciaal vanuit Madrid naar de Costa Blanca gekomen.

Margriet is zeer vereerd en dankbaar dat haar bijdrage en inzet aan de Nederlandstalige Businessclub, aan het netwerk VrouwenZaken Spanje en aan de Jury van de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje is erkend en gewaardeerd.

Gefeliciteerd, Margriet, met deze mooie Koninklijke onderscheiding!


De KVEO is er voor u!

REDACTIE NIEUWSBRIEF


Eindredacteur nieuwsbrief
Martin van Riemsdijk

CONTACT

NIEUWSBRIEVEN KVEODe KVEO Nieuwsbrief verschijnt onregelmatig. Een Nieuwsbrief wordt alleen uitgebracht als er belangrijk nieuws is wat uw aparte aandacht moet hebben.

Onze KVEO nieuwsbrieven hebben een beperkte houdbaarheid van maximaal zo'n 4 maanden.

Aan- of afmelden voor Nieuwsbrief (alleen voor KVEO-leden) kan via het wijzigingsformullier (sectie 3).