Van/over Rayon 10 Noord-Brabant West

Eindelijk een licht in de duisternis van COVID 19, rayon 10 kan weer evenementen organiseren en wel in het nieuwe concept dat door RO en plv RO is uitgedacht. In dit nieuwe concept wordt er maandelijks een bijeenkomst georganiseerd, afwisselend bij Korenmolen De Hoop in Bavel met lunch en restaurant de Fazant in Ulvenhout met een diner.

Ondertussen zijn er twee evenementen geweest op 30 juni bij de Korenmolen en op 29 juli bij de Fazant. Bij de eerste lunch werd het zogenaamde Korenbrood geserveerd. We dachten eerst dat er molenstenen op ons bord werden gedeponeerd, zo groot waren de broden, maar het geheel was erg smakelijk. Verheugend was het dat een aantal nieuwe leden dit evenement met hun aanwezigheid luister bij zette.

Ook het tweede evenement bij de Fazant was zeer geslaagd 23 rayonleden waren hierbij aanwezig. Bij het eerste evenement bij de Korenmolen waren 31 leden aanwezig.

De planning voor het laatste kwartaal, woensdag 27 okt lunch Korenmolen De Hoop, binnenlopen vanaf 11:30 uur en om 12:30 uur aan tafel, donderdag 25 november, diner De Fazant, binnenlopen vanaf 16:30 uur en om 18:00 uur aan tafel, woensdag 22 december Gala Kerstdiner Korenmolen De Hoop, binnenlopen vanaf 19:00 uur en om 20:00 uur aan tafel.

Op alle bijeenkomsten bent u van harte welkom met uw partner. Aanmelden, tot twee dagen vóór de datum van bijeenkomst.