INTERNETSITE

De internetsite van de KVEO is iedere dag van het jaar op het World Wide Web, en daardoor HET snelste communicatiemiddel om te communiceren met leden en geïnteresseerden.

Met de “toegangspoort” onderaan de landingspage, heeft u via de iconen KIOSK, KG, ABP, VI, FOG/ABP en SVB onmiddellijk toegang tot de meest actuele informatie van die organisaties en instanties waar de KVEO bij aangesloten is of een relatie mee heeft. Ook elders op de internetsite kunt of wordt u doorgeleid naar relevante actuele informatie elders op het www. Alle links openen zich in een nieuw tabblad en als u het nieuws heeft gelezen en klikt op het kruisje bent u nog steeds op de internetsite van de KVEO.

De hierboven genoemde toegangspoort geeft u ook toegang tot : “gelijkgestemden”, verenigingen en organisaties. waarvan hun  doelstellingen, meer overeenkomsten hebben dan verschillen. Hierbij valt te denken aan onder meer de NOV, de KVMO, de KNVRO, de KNVOL en de GOV/NHB. Elkaars identiteit en rijkweidte erkennend en waarderend, zou “een gezamenlijk optrekken”, wel eens een bescheiden maar niet onbelangrijk verschil kunnen maken. U wordt via het icoon doorgeleid naar de internetsites , in een nieuw tabblad, van de diverse verenigingen en organisaties..

De internetsite is eind 1e kwartaal 2021 in overleg met het bestuur zo ontworpen en ingericht dat het zo maximaal en eenvoudig mogelijk voldoet aan het verspreiden en verkrijgen van informatie over waar de KVEO voor staat.

Albert Einstein ( 1879- 1955) heeft, bij leven,  eens gezegd: ” The best design is the simplest one that works

De Rayons, hebben inmiddels een ander “gezicht” gekregen, de regio- indeling is verdwenen en de leden krijgen via de Rayonpagina ( Rayons/Rayons KVEO) met een pagina met rayon knopjes, met 1 klik direct toegang tot het Jaarprogramma ( activiteiten) en Impressies ( verslagen en foto’s) van hun Rayon.

Heeft u voor de internetsite, aanbevelingen, op- en/of aanmerkingen of bijdragen, stuur gerust, via onderstaande knop, een e- mail.

Dirk Jan Vuijk

Webmaster

@: webmaster@kveo.nl

LID WORDEN

Inschrijving als lid van de KVEO