INTERNETSITE

De internetsite van de KVEO is iedere dag van het jaar op het world wide web, en daardoor voor de KVEO het snelste en meest up to date communicatiemiddel om te communiceren met leden en geïnteresseerden.

Met de “toegangspoort” onderaan de homepage, heeft u via de iconen KIOSK, KG, ABP, VI, FOG/ABP en SVB onmiddellijk toegang tot de meest actuele informatie van die organisaties en instanties waar de KVEO bij aangesloten is of een relatie mee heeft. Ook elders op de internetsite kunt of wordt u doorgeleid naar relevante actuele informatie elders op het www. Alle links openen zich in een nieuw tabblad en als u het nieuws heeft gelezen en klikt op het kruisje bent u nog steeds op de internetsite van de KVEO.

De internetsite is sinds eind 1e kwartaal 2021 operationeel en zo ontworpen en ingericht dat het zo maximaal en eenvoudig mogelijk voldoet aan het verspreiden en verkrijgen van informatie over “waar de KVEO voor staat”:

De leden van de Rayons, krijgen via de Rayonpagina ( Rayons/Rayons KVEO) met een pagina met rayon “knopjes”, met 1 klik direct toegang tot het Jaarprogramma ( activiteiten) en Impressies (verslagen en foto’s) van hun Rayon. En via de knop krijgt u toegang tot de Agenda van de rayons.

1 februari 2023: Voor het aanleveren van bijdrages van de Rayons, zoals (jaar)programma, wijzigingen daarop, verslagen en foto- impressies, verzoek ik de RO’n en/of hun plaatsvervangers, zonder tussenkomst van derden, mij rechtstreeks te benaderen.

LID WORDEN

Inschrijving als lid van de KVEO