WEBSITE

Het CMS (Content Management System) van de KVEO- website is WordPress.

Ruim 40% van alle sites in de wereld wordt gehost op WordPress. WordPress is gebruikersvriendelijk, een van de krachtigste hostingsplatforms, en geschikt voor alle mobiele apparaten, zoals laptops, tablets en gsm.

Het SSL certificaat, zorgt voor een veilige verbinding tussen de website en de bezoekers. Dat certificaat is onder meer herkenbaar aan de de ‘s’ achter http en het slotje in de browser.

Het kan voorkomen dat u, na het aanklikken van aanbevolen links naar websites, een foutmelding krijgt. Bij het opbouwen van de verbinding controleert uw browser het websitecertificaat en of de verbindingsmethode daadwerkelijk veilig zijn. Als uw browser vaststelt dat de gevraagde verbinding niet veilig is, toont het een foutpagina Beveiligde verbinding mislukt of Geen verbinding gemaakt: mogelijk beveiligingsprobleem. Dit ligt niet aan de KVEO- website of uw browser maar aan die website die u met een door ons aangeboden link wil bezoeken. Graag melding daarvan. Dan kan ik in contact treden met het website beheer van de betreffende website. Dit alles is een gevolg van aangescherpte beveiligingsmaatregelen op het internet ter bestrijding van de enorm toegenomen internetfraude.

De komende maanden gaan we de website verder uitbouwen, voor een deel “onder de motorkap” en voor een deel zichtbaar. De Rayons krijgen alle ruimte voor hun agenda en verslagen ( incl. fotoreportages) van hun activiteiten.

Dirk Jan Vuijk
Dirk Jan Vuijk

LID WORDEN

Inschrijving als lid van de KVEO