Skip to main content

Ontdek exclusieve ledenvoordelen bij de KVEO

Ben je klaar om meer te halen uit je lidmaatschap bij de KVEO? Wij bieden onze gewaardeerde leden exclusieve voordelen die je niet wilt missen! Als lid profiteer je van kortingen en speciale aanbiedingen bij gerenommeerde organisaties, specifiek geselecteerd voor onze community.

Daarnaast kunnen leden de voordelen van hulpverlening activeren wanneer dat nodig mocht zijn.
Individuele hulpverlening is een belangrijk ledenvoordeel wanneer de omstandigheden daar aanleiding toe geven. Zie hulpverlening.

 • CENTRAAL BEHEER

  Alstublieft! Een overzicht van uw korting op verzekeringen bij Centraal Beheer. Goed verzekerd zijn, dat is best belangrijk. KVEO vindt dat ook. Daarom zijn er aantrekkelijke afspraken gemaakt. Zo krijgt u korting op onze verzekeringen. En ook uw gezinsleden profiteren mee.

  Met een gerust gevoel verzekerd: 950.000 klanten gingen u voor.
  Klanten waarderen onze service met een 8,9 (Kiyoh onderzoek)
  Alarmcentrale dag en nacht bereikbaar

  Vervoer

  • Auto: 10% korting
  • Motor: 10% korting
  • Camper: 5% korting
  • Caravan: 5% korting

  Wonen

  • Opstal: 8% korting
  • Inboedel: 8% korting
  • Kostbaarheden Buitenshuis: 8% korting
  • Aansprakelijkheid: 8% korting
  • Ongevallen: 5% korting

  Diverse

  • Rechtsbijstand: 5% korting
  • Doorlopende Reisverzekering: 5% korting
  • Bootverzekering (pleziervaartuig): 5% korting
 • DE NEDERLANDSE KLUIS

  Namens de Koepel Gepensioneerden heten we leden van de KVEO welkom bij De Nederlandse Kluis.

  Bescherm uw dierbare spullen. In uw persoonlijke bankkluis, dicht bij huis.

  Bij De Nederlandse Kluis begrijpen wij de waarde van uw dierbare bezittingen, kostbare foto’s uit het verleden, documenten of erfstukken die al generaties lang meegaan. Thuis bewaren brengt risico’s met zich mee, zoals brand en inbraak, maar ook het simpelweg het kwijtraken van uw spullen. De Nederlandse Kluis biedt een persoonlijke kluis in zwaarbeveiligde bankkluizen in 43 vestigingen over heel Nederland.

  De Nederlandse Kluis biedt niet alleen naar veiligheid, maar ook naar een service die perfect aansluit op uw behoeften. U kunt al een kluis huren vanaf slechts €11,95 per maand. 

  Als speciale aanbieding ontvangen leden van de KVEO (lidvereniging van de Koepel Gepensioneerden) de eerste vijf (5) maanden gratis bij vermelding van de kortingscode: KOEPEL5mnd

 • VEILIG EN GEZOND DE WEG OP MET RIJBEWIJSKEURINGSARTS.NL

  Bent u fit genoeg om achter het stuur te zitten? RijbewijskeuringsArts.nl biedt een stukje zekerheid omtrent uw gezondheid. Want gezond de weg op, dat is veilig de weg op!

  RijbewijskeuringsArts.nl is per april 2019 aangesloten bij ZorgDomein en werkt 100% digitaal op alle keuringslocaties. CBR Keuringenverslagen en ZD-codes volgen vanuit het CBR, nadat u de gezondheidsverklaring heeft ingevuld. Ook als u de ZorgDomein Code (ZD) of het keuringsverslag nog niet heeft ontvangen, kan de keuring bij ons zonder probleem of extra kosten doorgaan! Zodra u de ZD-code heeft ontvangen, kunt u deze e-mailen naar: Wij zorgen dan voor de digitale afhandeling van uw keuringsverslag in het ZorgDomein.

  Onze gekwalificeerde BIG-geregistreerde/Arbo artsen keuren de fysieke en mentale gezondheid nauwkeurig. Dit doen wij voor 75+’ers, jongeren met medische kwesties, beroepschauffeurs… En iedereen daartussen! En dat voor een uiterst scherp keuringstarief in Nederland.

  Leden van de KVEO ontvangen naast de grote korting voor leden ook 5% korting op 'n online boeking.
  Kies Koepel Gepensioneerden als de organisatie waar u bij bent aangesloten!

 • LKGX.nl

  LKGX is dé site voor 50 plussers in Nederland.

  Al ruim 10 jaar realiseert en presenteert LKGX arrangementen, aanbiedingen en/of voordeel voor de doelgroep 50 plus. Het gevarieerde pakket omvat leuke en praktische zaken, landelijk verspreid. Op de site van www.LKGX.nl staan deze onderverdeeld in rubrieken van Reizen, Recreatie & Ontspanning tot Zorg & Welzijn. Deze rubrieken staan bovenaan iedere pagina vermeld. Wanneer u op de rubriek van uw keuze klikt ziet links op de pagina (onder het LKGX logo met blauwe tekst) een keuze menu. Wanneer u nu verder klikt komt u vanzelf bij het bedrijf of accommodatie van uw keuze.

  De rubriek Zorg & Welzijn is speciaal voor personen met een handicap of beperking. Hier vindt u diverse bedrijven, accommodaties en faciliteiten verzameld die vaak extra mogelijkheden bieden voor deze specifieke doelgroep.

  Leden van KVEO kunnen gebruik maken van de diverse mogelijkheden die LKGX.nl biedt.

 • SENIORWEB

  LEDEN VAN DE KVEO KUNNEN 'N GRATIS HALFJAAR-ABONNEMENT NEMEN EN KENNISMAKEN MET DE ONDERSTEUNING EN INFORMATIE VAN SENIORWEB.

  Het SeniorWeb-lidmaatschap

  De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg.

  Hebt u computerhulp nodig of een vraag over een digitaal onderwerp? Onze deskundige vrijwilligers van de PCHulp staan graag voor u klaar; via internet, per telefoon of bij u thuis.

  Zes maanden gratis lid

  Maak nu 6 maanden gratis kennis met het SeniorWeb-lidmaatschap en profiteer van de volgende voordelen:

  • Hulp via internet, per telefoon of aan huis
  • 2 x exclusieve informatie en tips in tijdschrift Enter
  • Les aan huis, online of bij u in de buurt
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Deskundige controle van verdachte mails

  Word nu lid van SeniorWeb

  Word nu 6 maanden gratis lid (het jaarlidmaatschap kost normaal € 38,-). Meld u aan via het online formulier of neem contact met ons op via 030 - 276 99 65. Het lidmaatschap stopt automatisch na 6 maanden. Het gratis lidmaatschap kan alleen worden afgesloten door mensen die nog geen SeniorWeb-lid zijn en nog nooit SeniorWeb-lid zijn geweest. Bij het gebruik van een aantal PCHulp-diensten betaalt u een extra (vrijwilligers)vergoeding.

  AANMELDEN ALS LID

  Over SeniorWeb

  SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Al 27 jaar maken wij senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. Onze leden geven ons daarvoor al jaren gemiddeld een ruime 8! Daar zijn wij erg trots op.


Waarom lid worden van de KVEO?

Naast dat je deel wordt van een gemeenschap van gelijkgestemde oud-officieren die hun waardevolle ervaringen en kameraadschap delen kun je ook exclusieve voordelen krijgen.

Of je nu recent defensie hebt verlaten of al langer geniet van je welverdiende pensioen, bij de KVEO ben je altijd welkom.

Meld je vandaag nog aan en ervaar de voordelen zelf – je verdient het!

Word nu lid en geniet van een wereld vol voordelen bij de KVEO!