(WAAROM) LID WORDEN VAN DE KVEO


WAAROM LID WORDEN

HET ABP HEEFT PER JANUARI 2023 UW PENSIOEN MET BIJNA 12% VERHOOGD

Deze verhoging is tot stand gekomen mede dankzij de inspanningen van het Verantwoordingsorgaan ABP waar het bestuurslid pensioenen van de KVEO, Abel Nijdam met meer dan 9000 stemmen in is gekozen.

De KVEO vertegenwoordigt onze leden, ex-officieren van de Nederlandse Krijgsmacht, in de onderhandelingen met en in de beleidsvorming van het ABP. Zeker in deze periode is dat zeer van belang gezien de Wet Toekomst Pensioenen die nu op stapel staat.

Hoe meer leden de KVEO heeft des te sterker onze gekozen vertegenwoordiger in het verantwoordingsorgaan ABP staat om uw pensioenbelangen te behartigen!

De KVEO is een belangenvereniging voor alle officieren van de Nederlandse krijgsmacht die uitzicht willen hebben op een eerlijk en goed pensioen. Dus zowel voor voormalige als actief-dienende officieren, onder wie reserveofficieren. Ook partners, burgerambtenaren van Defensie en nagelaten (ex)partners van de leden kunnen lid worden van de KVEO. U kunt ook begunstiger worden van de KVEO met dezelfde rechten, maar zonder stemrecht.

Het lidmaatschapsgeld voor leden en begunstigers bedraagt € 30 per jaar; het jaar van aanmelding is gratis.

De KVEO biedt u nog veel meer. Een gezellige old boys omgeving in de 21 rayons waarin onze vereniging is ingedeeld. De rayonofficier regelt bijeenkomsten voor u. Bovendien houdt de rayonofficier de vinger aan de pols bij die leden die in problemen dreigen te komen. Hij biedt niet alleen de helpende hand en een luisterend oor maar zorgt ook in voorkomend geval voor contact met het bestuur inzake persoonlijke (materiele) ondersteuning. Wanneer nodig is ook een adviseur zorg & welzijn beschikbaar, net als een adviseur veteranen voor de nuldelijnsondersteuning en als linking pin naar het NL VeteranenInstituut en het VeteranenPlatform.

Samengevat:

 • Uitnodigingen voor regionale ledenbijeenkomsten (sociale contacten met oud collega’s);
 • Periodieke informatie over belangrijke onderwerpen waar de KVEO zich hard voor maakt zoals de aanstaande Wet Toekomst Pensioenen;
 • Collectieve en individuele belangenbehartiging (met name in de pensioensfeer en veteranenzorg);
 • 4 x per jaar het blad EERVOL;
 • Het jaar van inschrijving is gratis; voor het eerst in het volgende jaar januari wordt automatisch €30 geïncasseerd.
   

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM LID TE WORDEN!KVEO
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
070-361 7901
Locatie:

KVEO Verenigingsbureau
Segbroeklaan 104
2565 DN Den Haag

Kantoortijden
(feestdagen uitgezonderd)
 • ma, wo en vr: 10:00-16:00

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-361 7901


 • di en do: 10:00-16:00

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-361 7901


Volg ons:

KVEO KRIJGSMACHT NL

© KVEO. All rights reserved.
Powered by Somerwil.
© KVEO. All rights reserved.
Powered by Somerwil.