Skip to main content

NIEUWSBRIEF 61

Bijgaand Nieuwsbrief nr. 61 van 27 maart 2023.
Voor vragen en opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VAN HET BESTUUR.

Op dinsdag 18 april wordt de Algemene Vergadering voor leden gehouden. En wel in de Kumpulan van Bronbeek te Arnhem.

Tijdens het algemene gedeelte zal als gastspreker prof. dr. Eric Vermetten optreden. Hij is bijzonder hoogleraar aan het LUMC, en gespecialiseerd in psychotrauma’s.

Tijdens de formele vergadering voor leden zal parallel een partnerprogramma worden gehouden waar boswachter Jeroen Glissenaar van Park Sonsbeek een lezing zal houden over natuurbeheer nieuwe stijl.

De bijeenkomst heeft zoals gebruikelijk ook een reüniekarakter voor de KVEO-leden waarbij weer de gebruikelijke Indische rijsttafel zal worden geserveerd.
Het volledige programma en de agenda met stukken zijn gepubliceerd op onze website. Zie HIER

Let op! Uiterlijk tot 4 april kunt u inschrijven voor deze gezellige bijeenkomst door middel van een overschrijving ad €25 p.p op NL70 INGB 0000 4654 27 ten name van KVEO Den Haag onder vermelding van AV2023. Als de opgave voor twee personen is zonder vermelding van een andere naam, wordt aangenomen dat de tweede persoon uw partner is.

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS

Over 5 jaar (april 2027) bestaat de KVEO 150 jaar. De vereniging is immers in 1877 opgericht bij Koninklijk Besluit van koning Willem III. Er wordt een werkgroep geformeerd om mee te denken over de invulling van dat jubileum. En wilt u deelnemen aan deze werkgroep, en dat wilt u, neem dan contact op met uw rayonofficier of onze secretaris. Vele handen maken licht werk!

VAN HET VETERANENFRONT

Zaterdag 24 juni 2023 is het voor de 19e keer Nederlandse Veteranendag! Ook dit jaar is er weer van alles te zien en te doen in Den Haag. Zoals de opening in de Koninklijk Schouwburg, een medaille-uitreiking op het Lange Voorhout aan 70 veteranen die wereldwijd zijn ingezet in dienst van de vrede, het nationaal veteranendefilé voor Z.M. de Koning en een gezellig Malieveld vol activiteiten voor jong en oud, muziek en een hapje en een drankje. Kortom, het evenement van het jaar voor veteranen, hun familie en vrienden en iedereen die hen een warm hart toedraagt.

Veteranen kunnen zich tot 1 mei aanmelden bij het Nederlandse VeteranenInstituut en krijgen dan de bijbehorende stukken thuis gestuurd. Er is ook nog plek in het detachement KVEO-KVMO- NOV-KVNRO voor het defilé! Zie ook deze info bij het VeteranenInstituut.
Uw coördinator is Bernard Schutte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RAYON-INFORMATIE

De website is niet alleen voor belangstellenden maar zeker ook voor de eigen leden. Op onze website staat informatie over gehouden en te houden bijeenkomsten van de rayons. Zie HIER.

Deze agenda is sterk gewijzigd van opzet. Per rayon worden (geplande) bijeenkomsten (nu) per kwartaal genoemd en over enkele weken zelfs per maand. De agendafunctie is het hart van de website voor onze leden.

Daarom worden wijzigingen en aanvullingen op de rayonagenda rechtstreeks gemeld aan de webmaster Nico Somerwil via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zo weinig mogelijk vertraging en zo weinig mogelijk schijven om de rayoninformatie actueel te houden.
Zorg goed voor uw rayonagenda en houd deze actueel!

REDACTIE NIEUWSBRIEF


Eindredacteur nieuwsbrief
Martin van Riemsdijk
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


NIEUWSBRIEVEN KVEODe KVEO Nieuwsbrief verschijnt onregelmatig. Een Nieuwsbrief wordt alleen uitgebracht als er belangrijk nieuws is wat uw aparte aandacht moet hebben.

Onze KVEO nieuwsbrieven hebben een beperkte houdbaarheid van maximaal zo'n 4 maanden.

Aan- of afmelden voor Nieuwsbrief (alleen voor KVEO-leden) kan via het wijzigingsformullier (sectie 3).