Skip to main content

ARTIKELEN RAYON 16 | TWENTE

R16 | Update April 2023

Gepubliceerd: 08 april 2023

Geacht rayonlid,

Democratisch is besloten onze bijeenkomsten vanaf nu te houden op de derde woensdag van de maand. In dit geval dus 19 april 2023. Hier draag ik mijn plv rayonofficiersschap over aan Wim Janssen.

Maar eerst even over ons stampottenbuffet, samen met de KVNRO. Die opzet was een schot in de roos. Helaas moesten 5 deelnemers verstek laten gaan, maar met ons dertienen was er een mooie vierkante tafelschikking gemaakt door onze uitgekozen horecagelegenheid. De contacten over en weer waren zeer geanimeerd en we hebben het drie-en-een-half uur volgehouden. Al pratende kwam het traditionele aspergebuffet van de KVNRO in beeld. Hoe deze samenspraak begon? Ik vroeg aan de voorzitter van de KVNRO hoe het zat met hun stamppottenbuffet, hij zei dat hun gelederen sterk uitgedund waren en het er daarom niet meer inzat, maar hij daagde mij uit het samen op te zetten. En bestond mijn bijdrage uit het regelen van de horeca.

Graag nodig ik u uit voor deze bijeenkomst op woensdag 19 april 2023.
Vanaf 16.30 uur is de ontvangst met een drankje. Om ca 17.30 uur is er tijd voor de warme maaltijd, de bekende ‘blauwe hap’. Hiervoor wordt cateraar De Mandarijn uit Oldenzaal ingeschakeld. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per persoon. U kunt deze kosten desgewenst overmaken op: NL75 INGB 0754 5893 15 tnv Briët en/of Dekkers of ter plekke voldoen. Daarna is er nog tijd voor een ‘kop koffie’ tot ca 19.30 uur.

Onze vaste locatie is: KMV Semper Crescendo, Wilhelminastraat 29b, 7571 CE Oldenzaal.

Er is betaalde (tot 18.00 uur) parkeergelegenheid voor de locatie en ca 300 meter terug is er vrij parkeren.
Uw eventuele partner/introducee is uiteraard ook van harte welkom.
Bij het zoeken naar eventuele oplossingen voor uw vervoer naar onze bijeenkomst steken we graag een helpende hand uit.

Wij stellen uw aanmelding erg op prijs om zodoende het juiste aantal maaltijden te kunnen bestellen. Wij zien uw opgave daarom graag uiterlijk zaterdag 15 april 2023 tegemoet. Die mededeling kan naar mij toe via een mail, een brief of per telefoon. De gegevens daarvoor vindt u in het briefhoofd. Eventuele wensen over activiteiten in ons rayon zijn welkom. Wij verheugen ons op uw komst.

Met vriendelijke groet, mede namens onze rayonofficier Nico Stoeten,

Henk Dekkers

NB: De volgende bijeenkomst is op de 3e woensdag van de maand mei, 17 mei 2023.