Skip to main content

R03 | Update Oktober 2023

Onze vaste najaarsbijeenkomst was weer ouderwets gezellig. Bij de koffie met defensie-cake kwamen de verhalen al los. Interessante en humoristische en ze werden tijdens de borrel alleen maar sterker. Kortom we hadden het echt naar ons zin. Helaas was het een overwegend mannen gebeuren aangezien enkele partners vanwege fysieke ongemakken niet konden komen. Na de borrel gingen we richting het restaurant waar de Indische maaltijd of “blauwe hap” op ons stond te wachten. Na het eten hebben we nog lekker nagebabbeld onder het genot van een kop koffie en een heerlijke bonbon.
De mensen van Paresto hebben hun best gedaan om het ons naar de zin te maken en dat is zeker gelukt, waarvoor onze dank.

Voor de agenda:

De datum 14 februari 21 februari 2024 kunt u nu al in uw agenda vastleggen. Inloop en koffie vanaf 16:15uur en rond 17:15uur gaan we aan tafel. Deze laatste tijd is nieuw, na Corona heeft Paresto n.l. besloten de keuken al om 17:30uur te sluiten. Mocht dit weer veranderen dan merken we dat vanzelf.
De kazerne “Kamp Holterhoek”, Zwilbroekseweg 46 te Eibergen is de locatie waar het weer gaat plaatsvinden. Uiteraard zijn onze dames meer dan welkom!!

Dirk de Goede en ik kijken er weer naar uit jullie te mogen begroeten,

Bart