Skip to main content

ARTIKELEN RAYON 04 | NOORD VELUWE

R04 | Update Augustus 2023

Gepubliceerd: 15 augustus 2023

Nadat wij sinds mensenheugenis gebruik hebben gemaakt van de uitstekende service verleend door Paresto en hun voorgangers, kwam de wens bij ons boven drijven om eens iets anders te proberen. 

Af en toe van locatie wisselen zou zomaar een nieuwe impuls kunnen geven aan de deelname. Een lunch tussen de middag in plaats van een diner ‘s avonds? U moet dit echt zien als een paleisrevolutie binnen 04 op de Veluwe! 

Op 12 juli was het dan eindelijk zover: er waren 25 leden aanwezig die genoten hebben van een voortreffelijk lunchbuffet in de Muzenhof te Ermelo. Om het maar kort te houden: allen waren het er over eens dat dit zeker voor herhaling vatbaar was. 

Voor de rest van dit jaar kunt U de volgende data in Uw agenda noteren: het diner op 12 sep op de kazerne, op 15 nov in de Muzenhof een diner in de vorm van een Indisch buffet. Helaas is het diner op 19 dec vervallen. Details krijgt U ongeveer 3 weken voor de genoemde datum van 15 nov per e-mail opgestuurd. 

Om voor 2024 Uw gedachten enigszins te bepalen, zijn de volgende data voorlopig (!) geclaimd waarbij wij afwisselend gebruik mogen maken van zowel van Paresto als van de Muzenhof: 18 jan (Nieuwjaars bijeenkomst), 13 maart, 15 mei, 17 juli, 18 sep, 13 nov en 18 dec.