Skip to main content

ARTIKELEN RAYON 12 | DE KEMPEN

R12 | Update Augustus 2023

Gepubliceerd: 02 augustus 2023

PROGRAMMA 2023

BIJGEWERKT TOT 31 juli 2023.

KOFFIE-PLUS-OCHTEND

Elke derde dinsdag van de maand is er voor leden een ‘koffie-plus-ochtend’ in het Joe Mann paviljoen aan de Sonseweg (Joe Mann weg 4) te Best. De aanvangstijd van deze bijeenkomst is 11.00 uur.

Data: 15/8, 19/9, 17/10

INLOOPBORREL-MIDDAG

Attentie: Wijziging locatie en data van de traditionele ‘inloopborrel-middag’! Deze activiteit is met ingang van dinsdag 7 februari voortaan op elke 1e dinsdag van de maand in Café-restaurant “De Zwaan” (www.zwaan-son.nl), Markt 9 in Son en begint om 16.00 uur voor leden, partnerleden en partners. Zie ook Mededelingen (met foto’s).
Data: 1/8, 5/9, 3/10

NAJAARSBIJEENKOMST

De najaarsbijeenkomst van ons Rayon zal worden gehouden op woensdag 27 september, 12.45 u met een excursie bij ASML te Veldhoven, gevolgd door een gezamenlijke “High Tea” in “Brown’s Lunchclub” in Veldhoven. Voor deze bijeenkomst, waarvan de deelname beperkt is tot 30 personen, is ook Rayon 11 uitgenodigd. Toezending van de uitnodiging via de Rayonofficier van “De Kempen” . Inschrijving vóór 10 september a.s.

MEDEDELINGEN

De voorjaarsbijeenkomst op 9 juni jl. bij het Weverijmuseum in Geldrop, met borrel na, mocht zich verheugen in de deelname van 22 personen, en dat op een extreem warme zomerdag. Na de ontvangst met koffie/thee en lekkere vlaai volgden de rondleiding en demonstraties van de diverse weeftechnieken door de historie. Die werden boeiend en kundig verzorgd door de enthousiaste vrijwilligers. Daar waar de dames vooral waren geïnteresseerd in het gerede product, de diverse stoffen en andere textiele producten, bleken de machines (van oude weefgetouwen tot hypermoderne digitale toestellen) juist de heren te boeien. Het bijzondere museum heeft de welverdiende erkenning onlangs ook gekregen in de vorm van een subsidie van een half miljoen Euro!

De versierde borrel, na afloop, bij het Heerenhuys 23 op De Heuvel, in een gezellig zaaltje (met airco!), vormde het sluitstuk van een geslaagd evenement. Zie de bijgevoegde foto’s. *

De borrelmiddagen in Son zijn steeds populairder en door de gezellige ambiance, het aantrekkelijke menu en de attente bediening, blijven ook steeds meer mensen eten. Ons nieuwe “pied-à-terre” is dus een voltreffer, zie de foto’s.