Skip to main content

ARTIKELEN RAYON 16 | TWENTE

R16 | Update December 2022

Gepubliceerd: 09 december 2022

Wij zijn blij met de plezierige en groeiende belangstelling voor onze bijeenkomsten. Hierbij zijn er ook wederzijdse bezoeken aan en met de KNVRO Twente. Rayon Twente ziet er naar uit elkaar ook in het eerste kwartaal van 2023, bij leven en welzijn, weer te ontmoeten. We doen dat bij voorkeur op de tweede woensdag van de maand.

De volgende bijeenkomsten zijn op de woensdagen 11 januari, 08 februari en 08 maart 2023. Onze stamlocatie is: KMV Semper Crescendo, Wilhelminastraat 29b, 7571 CE Oldenzaal. De inloop is daar tussen 16.30 en 17.00 uur met een drankje, om ca 17.30 uur kan de warme maaltijd (de zogenaamde ’blauwe hap’) gebruikt worden en daarna is er nog tijd voor een ‘kop koffie’ tot ca 19.30 uur.

Berichten

Op verzoek zenden wij u graag onze maandelijkse uitnodiging. Daarvoor ontvang ik dan graag uw (e-mail)adres of telefoonnummer. Uw eventuele partner/introducee is altijd uiteraard van harte welkom. Voor leden van andere rayons geldt hetzelfde, dit betreft ook de leden uit de Euregio, het grensgebied met Duitsland. In verband met eventuele wijzigingen in het programma (indien mogelijk te raadplegen via www.kveo.nl) en het gebruik van de maaltijd (die we van cateraar De Mandarijn betrekken) is uw opgave zeer gewenst