Skip to main content

ARTIKELEN RAYON 04 | NOORD VELUWE

R04 | Update November 2023 en WTP

Gepubliceerd: 20 november 2023

Medelingen Rayon 04, Noord Veluwe

Na een enigszins ‘verdrietige’ aanloop tijdens de afgelopen zomer en een stukje najaar, kunnen wij U mededelen dat op de 15 nov er een soort wederopstanding heeft plaats gevonden bij Rayon 04.

U had dit moeten zien (en meemaken!): een ware herrijzenis uit de plaatselijke as was ons deel. De uitverkorenen stroomden toe en jawel: 45 personen hadden gelukkig het licht gezien en zich aangemeld voor een heerlijk Indisch buffet.

En dit is nog niet alles !. Na deze klapper hebben we op donderdag 14 dec een lunch geregeld, waarbij Marcel Celie zijn kennis zal delen met de aanwezigen over het al het gedoe met ons (toekomstig) pensioen. Hoofdmoot van de presentatie zal de wet zelf zijn en dan pas de impact van de wet op de ABP als uitvoerder.

Leden van belendende rayons, zijnde 05 (Oost Veluwe), 06 (Veluwezoom), 17 (’t Gooi en ‘t Sticht en 18 (Eemland), zijn door ons via de respectievelijke rayonofficieren benaderd, omdat uitgaande van “op de deurmat” Eervol nr.11 een uitnodiging via dit medium niet op tijd zou zijn. Johan Cruijff zou gezegd kunnen hebben: “ Als iets belangrijk is, is het belangrijk omdat het belangrijk is “, bij schrijven is nog niet duidelijk, of de maximale capaciteit van ~ 75 personen in de Muzenhof in Ermelo gehaald wordt.

Dirk-Jan en Cees.

Ook dit nog...

Ons rayon 04 is door ons uitgenodigd voor een ingelaste Pensioenbijeenkomst op donderdag 14 december. We hebben Marcel Celie bereid gevonden, op zijn Bartjes ons uitgebreid te informeren over de Pensioenwet en hoe het ABP als uitvoerder daar mee om moet gaan als uitvoerder.

Mijn idee:

Graag nodigen wij u en de belendende rayons 05, 06, 17 en 18 uit voor deze “ pensioenbijeenkomst”.

Datum: donderdag 14 december 2023;
Plaats: De Muzenhof, Leuvenumseweg 66, 3852 AS, Ermelo, 0341-558630; het oude KMT !
Tenue: casual ( "ontspannen", "informeel" of “ongedwongen”). Partners/partnerleden uiteraard ook welkom.

Tijd en ruimtefactoren: 10.30-11.00, inloop met koffie/thee, 11.00-12.15, presentatie en rondvraag, ± 12.15 lunch.
Samenstelling lunch: tomaten-groentesoep, 3 x belegd broodje (kaas en/of vleeswaren), broodje kroket/ kaas soufle, handfruit, melk, karnemelk, jus d’ orange.

De kosten bedragen p/p € 10,00, betaling o.v.v. 14 dec 2023 pensioen is aanmelding op NL56 ABNA 0118 0320 62 t.n.v. D J Vuijk KVEO.

Gaarne uw betaling uiterlijk maandag 11 december op bovenstaande ABNB/AMRO rekening. We gaan ervan uit dat er rond de 60 personen komen. Maar er zit rek in tot 80 personen.
Tot nu toe ( 20/11/2023): 20 personen (rayon 04), maar we hebben nog wel de tijd, en de belendende rayons hebben nog niet gereageerd, let op: het gaat niet zo zeer over uw ABP pensioen maar over de invloed van de nieuwe pensioenwet op uw ABP- pensioen en dat gaat Marcel uw pijnscherp uitleggen en gaat geen vragen uit de weg. Deze extra samenkomst is uiterst informatief maar bevorderd ook de saamhorigheid op onze mooie Veluwe.Kom dus in grote getale.

Als Amsterdammer: Johan Cruijff (stijl) 1. Als het jou betreft, betreft je het omdat het je treft", 2. "Als iets je interesse heeft, interesseer je je ervoor omdat het je interesseert", Betondorpswijsheid.

Met andere woorden, wil ik jullie vragen de KVEO- leden binnen jullie rayon te informeren over deze bijeenkomst, ben benieuwd,

vr gr, Dirk Jan en Cees