Skip to main content

ARTIKELEN RAYON 17 | 'T GOOI EN 'T STICHT

R17 | Update Februari 2024

Gepubliceerd: 10 februari 2024

In 2024 gaan wij de rayonbijeenkomsten met lunchbijeenkomsten organiseren. De rayonbijeenkomsten voor leden en hun partners worden, uitzonderingen daargelaten, in beginsel op de tweede woensdag van de oneven maanden gehouden in hotel “De Biltsche Hoek”, De Holle Bilt 1, 3732 HM DE BILT.

Wij hopen dat de lunchbijeenkomsten door onze leden spontaan worden bezocht, Wij hebben nu eenmaal behoefte aan saamhorigheid en collegialiteit.

De resterende lunchbijeenkomsten van 2024 zijn gepland op 13 maart, 8 mei, 10 juli, 11 september en 13 november. Noteer deze data in uw agenda zodat u de lunchbijeenkomsten niet onbedoeld mist.

Wij bepalen in overleg met De Biltsche Hoek hoe wij deze bijeenkomsten in 2024 gaan organiseren.

Voor verdere informatie m.b.t. het doorgaan en de omstandigheden van deze bijeenkomsten verwijs ik u graag naar de website van het rayon ’t Gooi/’t Sticht: ( https://www.rayon17kveo.nl ).

Bijeenkomsten.

Op 10 januari 2024, de eerste lunchbijeenkomst van 2024, hebben 15 deelnemers kunnen genieten van de gereserveerde plaatsen in het restaurant van De Biltsche Hoek en van het uitstekende 3-gangendiner. Ook de bediening deed weer zijn uiterste best om het ons naar onze zin te maken en zij kregen na afloop van de lunchbijeenkomst dan ook een hartelijk applaus van de deelnemers.
Misschien dat wij de volgende keer eens een 3-gangenlunch moeten uitproberen; de deelnemers vonden het 3-gangendiner wat te overvloedig.
Al met al: een geslaagde eerst lunchbijeenkomst dat voor herhaling vatbaar is.

Bert van den Hurk RO17